maanantai 30. toukokuuta 2011

Sokkelin maalailuloita

Aamu näytti oikein lupaavalle ilmalle maalailla tuota vaille väriä jäänyttä julkisivun sokkelia. Tai siis onhan siinä väriä, -montakin! Muut pinnat kuitenkin ovat saaneet jo uuden värin, joka on vaihdettu autotallin rakennuksen yhteydessä vaaleanharmaaseen. Ei puhuta ihan perinnemaalauksesta, mutta pienen haasteen tuo tuon kuistin alapuolisen osan peittävä villiviini, joka on saanut paikallaan kasvaa kohti kattoa jo jokusen vuoden.

Tässä jo kerran maalattua puupintaa
Ruoka ja unet kutsuivat sisälle ja kuinkas kävikään! Vettä tulee taivaan täyttä. Muutoin sokkeli kaipaakin "pientä" laittoa ennen maalausta..

Tyttöjen askarrellessa me Oliverin kanssa tuohuttiin tuohon keittiön "vaihtuvalle seinälle" kaikkee hupsua, jotka jo varmaan tänään tai lähiaikoina muuttavat toiseen paikkaan...Vaihtelua, vaihtelua..

Keittiön vaihtuva näyttely

Taas tänään jokusen hetken turasin meidän laittian kynnyslistojen alusia ja yritin tuumailla näkemäni perusteella kuinka saisin lattiat myös keskikerroksen makkarista ja vaikka (paremman/käytännöllisemmän puuttuessa) keittöstä tuolle alkuperäiselle lautalattialle.

Lautalattian (jos se vielä kokonaisuudessaankaan on tallella) päälle on laitettu tasoite (jonka päällä on ollut liimattuna muovimatto) , lastulevy 10x10cm:n välein nautattuna, muovimatto (lastulevyyn liimattu), eristemuovi ja laminaatti. Keittiön kaapit on rakennettu kaikkien kerrosten päälle, joten haastetta ei projektista ainakaan puutuisi.

Nämä on niitä pienen pieniä ja tuskaisimpia asioita, jotka minua tahtoo aina harmitavasti jäädä kaivelemaan. Olen aina haaveillut vanhasta talosta, jossa on lauta/lankkulattia. Ja kun vielä tietää, että se tuolla alla ehkäpä on... No, yöunethan tässä taas menee....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti