keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Raavasta työtä


Tai mitenkä se sitten menikään, mutta nyt alkaa jäsenissä tuntua ihana raukea väsymys. Kuntoilukiintiö täyttyisi oikein mainiosti pihahommilla, mutta onhan se välillä tuuletettava päätäkin! 

Meidän jätskiterassi on avattu! Useat jätskit onkin jo haukattu, mutta kyllä näillä keleillä kelpaakin! Oli kaivettava oikein liina pöydälle, vaikka kalusteet ja ympäristö kielivät vielä pienoista epäsiisteyttä, -Puhumattakaan ulkopuolelle jäävää nurmialuetta, joka siis on nyt multa-alue....



Tytöt iltajätskillä

Aikomuksena on rakentaa puinen "hökötys" tuolle sivuun jäävälle alueelle. Hökötystä voisi kutsua myös patioksi ja toivon valtavasti, että siitä saisi siloiteltua jokseenkin kauniin alueen noille puutarhakalusteille, altaalle yms. vaikkakin se on erillinen alue (ja hurjan iso!)

Siitä syystä siis yritän (ja paremminkin mieheni tekee) siirtää tuon alueen alle jäävän nurmen yläpihan "tunkioalueelle". Voisi sanoa, että urheilun puolelle mennään. Siihen sitten kun lisää nuo pensaiden ja puiden siirrot ja kaadot ja -uskokaa tai älkää- pakastimen kantamiset,  -ihana on olo!

Sain nimittäin päähäni eilen kantaa pakastimen kellarista ulkokautta keittiöön (ja se oli pakko tehdä yksin kun ketään sattunut olemaan näkösällä) ja kun se ei näyttänytkään hyvälle siellä, kannoin sen hikipäässä vielä takaisinkin.

Tää on niin minua ja minä hölmö kutsun sitä ylpeänä hyötyliikunnaksi:)
Huomenna kaikki naiset reippailevatkin Savonlinnassa Linnanneito 2011 -tapahtumassa, Siellä nähdään!

1 kommentti:

  1. Voi sinuu höpöä, varohan siellä kun kantelet pesukoneita eestakasin. Soitellaan ja nähdään ja tervetuloa Mikkeliin, huomenna/perjantaina sinne sit lähdettäis. :) Terkkuja yppösille ja isännälle!
    -Suvi

    VastaaPoista