lauantai 7. toukokuuta 2011

KESÄN ensimmäiset torikahvit ja reipasta lauantaita

No niinpä niin. Onhan se vielä kevät ja vaikka kuinka ääneen kesää hokisi! Kuluneen vuoden aikana olen moneen kertaan tullut miettineeksi kuinka onnelliseksi sitä tulee näistä kaikista vuodenajoista, -On tämä vielä tässäkin iässä aivan käsittämätön ilmiö! Vaikka onhan sitä saattanut jokunen ärräpääkin talvella päästä...Silti, -Ihanaa!

Aamulla hypättiin mummon kyytiin ja suikkastiin tyttöjen kanssa kesän ekoille torikahveille! Mietittiin, että tänä vuonna pitäisi muistaa käydä lasten kanssa laiva-ajelulla ja katseltiin kun linnut kerjää kesyinä muruja pöytien ympärillä... Tupla-Ihanaa!

Maanantaina lähdin ratsastustunnille kylmissäni räntäsateen saattelemana ja tänään pihalta hihattomassa paidassa, kuumakin tuli etsiessä pitkähihaista... Luksusta!

Olen jo pessyt oikeen kauniin ekologisen pellavakankaan, etsinyt verhotanko- ja muutkin tykötarpeet valmiiksi, mutten millään saa itseäni motivoitua rakentamaan yläkertaan kaunista ja käytännöllistä verhoa. Tämän suhteen olen ollut erittäin saamaton....Laiskuutta! Pieni juttu, mutta tökkii. Laitoin siis vanhan verhotangon ja siihen ylimääräisen vanhan verhon, -Silittämättömänä!! Ja oikein hyvä? Tupla laiskuutta...

Olen itse sitä mieltä, että toistaiseksi on ihan hyvä pitää tämä(kin) keskeneräinen asia vaiheessa, niin tietää mistä halutessaan voi aloittaa. Nyt nautitaan ulkona! Huomennahan on meidän, -Äitienpäivä!



Aurinkoista Äitienpäivää kaikille äideille!

1 kommentti:

  1. Kyllä...suosikkivalikkoa selatessa pittää seisähtua Omanpajan sivuille ja jälleen hengittää syvään!! En pääse ohittamaan millään tätä, on niin herkkää, hellää ja hemaisevaa luettavaa ja katseltavaa, Wauuu...Kiitos Henna upeesta blogistasi!!

    VastaaPoista