sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hellettä odotellessa


Viime vuonna helteet yllättivät viimeisillään sinnittelevän odottajan. Eikä loppua näkynytkään hetkeen. Tänä vuonna olenkin sitten asennoitunut ja varautunut tilanteeseen.

Tämä on aika kaukaa haettua, mutta siivosin vaatekaapin ja löysin muutaman vuoden kaapissa lojuneen topin, jota (yllätys!) en kuitenkaan ole kertaakaan käyttänyt. Tykkään vaatteen kirjailuista ja pienen pienistä koristehelmistä niin paljon, että olen ajatellut sen joskus vielä tulevan käyttöön.

Nyt puoli yhdeltätoista illalla päätin tehdä siitä tämän kesän "lempparivaatteen" ja pienensin helman ympärysmittaa hurauttelemalla 40 senttiä poikkeen. Ehkä ompelemalla litistelen laskoksia ja spagettiolkaimet saattavat muuttua lenkiksi, -mutta nyt on jo tosi rento!

Viikonloppuna löysin itselleni ihan perus trikoisen hellemekon, terassille varjon ja vähän muuta tekstiiliä, -vain ollakseni valmiina paahtavaan kuumuuteen!! Olen siis kaivanut uima-altaan jo näköisälle sekä suunnitellut hetekan heittämistä nurmikolle loikoilumestaksi.

Nyt sitten sitä hellettä, -Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti