maanantai 9. toukokuuta 2011

Kodinhoitohuoneessa..

On aina ihana kaaos <3 Ja kun se on vielä alakerrassa, laskeutuu kaikki koirankarva, pöly ja lika sinne. Toisaalta sitä kautta kuljetaan myös kuraeteisestä sisään. Aivan ihana pesä:) Tytöt ovat monet kerran yrittäneet kaapata valon siivilöimää pölyä kiinni....




Vaan otinpa ompelukoneen esiin ja "harjoitustyönä" tein nyt viimein kodinhoitohuoneen ikkunaan mummon pitsiliinasta leikkamastani kaistaleesta ja vanhasta lakanasta verhon, jonka keihästin ikkunaan 1 euron katkaistulla verhotangolla. Silittämättömänäkin mielestäni kauniinpi kuin entinen peritty vihreä rullaverho.

Ikkunasta ei varmaan näe sisäänpäin, mutta jotain ikkunaan on laitettava. Verhosta tuli aavistuksen liian pitkä, mutta läpäisee valoa sen verran, jottei se varmaan haittaa. En tiedä millä nimellä pitsin ja kankaan yhdistämistä kutsutaan, mutta melkoista "istuttamista" näin ensikerralla tuntui olevan. Varsinkin kun leikkasin pitsin keskeltä, jolloin reunat jäivät repsottamaan..


Papan ja miun ideoima jakkara
                                     Kodinhoitohuonehan toimii samalla myös "vilpolana".


Ovi kuraeteiseen

Samoin kuin meikkaus-, tukanhuolto yms.muuna paikkana. Oikeallä näkyy peili, jonka itse kasailin vanhasta ikkunankarmista ja menihän tuohon melkoinen pätkä peiliäkin, ennen kuin sopivat palat olivat paikoillaan.




Täällä tapahtuu myös pyykkihuolto...(kai se yleensäkin tapahtuu kodinhoitohuoneessa..?)



Vasemmalle verhon taakse jää siis pesutorni, silitylaudat ja -raudat. Pikkupyykin kuivaus viritelmät, puhtaat pyyhkeet, miehen (silitystä odottavat ) kauluspaidat riippuun ja...vessanpönttö. Aika paljon pieneen tilaan! Onneksi sain aikoinaan nuo verhot viriteltyä tuohon siloittelemaan suurimpia rosoja. Jätänkin tuon tauksen kuvaamatta:)!

P.s Valtavasti kirjoitusvirheitä! Ja anteeksi muokkaukseni jälkikäteen. Uskomatonta mitä tuo kiire ja ajatusten katkeilu päivällä saakaan aikaan! (ja kielioppikurssikin voisi tehdä hyvää).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti