perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kuistilla

Ensimmäiset uinnit uitiin edellispäivänä ja kannoinkin sisältä ulos nuo paikkaansa etsiskelevät tikkaat, jotta saadaan nyt sit siihen puljauspyyhkeet kuivumaan. Vältytään sitten ihan avoimelta liputukselta, -Ehkä.




Hetekka on saanut olla vielä kuistin puolella, vaikka tytöt tänään etsiskelikin pihamaalta mukavaa kirjan lukupaikkaa. Meinasin jo kantaa sen alas, mutta kiireet kutsuivat pienimmän perään. Hetekka sai alleen pari vaaleaksi roiskittua perunalaatikkoa. Saattaapi saada pysytellä tässä koko kesän.





Perunalaatikoista puheenollen niitähän löytyy jo muutama ja ovatkin meidän taloudessa kovassa käytössä ympäri vuoden löytäen aina eri käyttötarkoituksen. Pari näistä on edelleen sisätiloissa toimien lelujen säilytys laatikkoina.

Kuistilla tehtäväksi on asetettu istuintyynyjen, peitteiden ja muun terassille liikkuvan tavaran "kantolaatikko", jonka siis sateen uhatessa saapi sitten pakata ja köijätä takaisin. Viereinen "soikko" on AmandaB:n pihamyyjäisistä (ostimme niitä 3!). Oona ja Enni ehdottivat, että Oliver voisi saada siitä oman vannan. Äiti suunnitteli ne talven ajaksi ala-eteiseen, jossa jos jonkin näköistä lootaa taas kesän jälkeen tarvitaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti