tiistai 21. kesäkuuta 2011

Maalari maalasi ala-eteisen lattian...

Olenpahan kohta läpi käynyt maalaten jokaisen talomme pinnan, -lattiasta kattoon. Tänään valitsin kuitenkin vasta toisen VÄRIN, jos mukaan ei lasketa valkean sävyjä. Siinä maalikaupassa kolmen lapsen ja yhden sinnikkään liittymäkauppaajan kera valitsin sitten siniharmaan maalin "kura-eteisen" betonilattiaan.

Nyt ymmärrän miksi olen pysytellyt valkean eri sävyissä. TOINEN väri ja yhtä paljon (ja ehkäpä vähän enempikin) meni metsään kuin ensimmäinenkin. Ekanhan voin vielä pistää lapseni piikkiin, koska hän sai olla vaikuttamassa valintaan, mutta olisinpa tällä kertaa ollut maltillisempi ja pitänyt mielessäni ne pari kultaista neuvoa...


Maalin sävy  "nukkumatti"

Siitä siis tuli huomattavasti sinisempi kuin ajattelin. Jos lastenhuoneen seinä toi mieleeni bändikämpän, tällä kertaa siirryn sitten suoraan ala-asteen käytäville.

JA jos nyt sit ne hyvät puolet, niin kukaan ei pääse sanomaan, että meillä olisi kaikki valkeata...ja..ja..no ei näy se kurakaan varmaan ihan just. Ajatuksena oli saada vähän viimeistelympi ilme tännekkin, ennen kuin välittäjä ensi viikolla arvioi meidän taloa (apua!)

Ehkäpä on parempi ottaa reilu annos suklaata (sentään fazerin sininen on vielä sinisempi) ja nukkua yön yli.

Kauniita unia kaikki ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti