perjantai 24. kesäkuuta 2011

Iloista Juhannusta kaikille!

Salaatti olisi jo ihan valmista tavaraa

Tänään muiden kiiruhtaessa ruokakauppaan, minä kiiruhdin suoraan lenkiltä hakemaan kolme pönttöä maalia. Epäilenpä, että noilla yksi juhannus juhlitaan oikein reippaasti! Lähti sitten heti keittiönkalusteet maalaukseen ja nyt olis tarpeet sitten jo seuraaviinkiin rojekteihin.


Homma aluillaan

MUTTA ihan parhaimmat juhannusnaurut ja -mielen sain tänään kun "suunnittelimme" mieheni kanssa kuinka hän voisi alkaa pitämään blogia. "Elämää en tiedä minkä värisessä talossa"-blogi voisi sisältää ajatuksia siitä miltä tuntuu asua kolmen lapsen ja yhden (muutos-remppa-maalaus-hullun) vaimon kanssa. Elämästä -kuinka jokainen päivä talossamme on erilainen (jo siis pelkästää siksi, että tavarat vaihtavat paikkaa). Ja tunteista...Onhan se varmaan aika ihana ja veikeä tunne lähteä aamulla töihin ja jättää vaimo ja lapset kotiin...Touhuamaan.

Miun mieheni -varmaan hän on jo aika tottunut- on harrastukseni suhteen melko "ymmärtäväinen" ja tuon blogikeskustelun jälkeen mietin, että se olisi kyllä ihan huippuajatus, OIKEASTI!

Ihanaa Juhannusta kaikki Ystäväiseni!




1 kommentti:

  1. Moi! Jälleen huippujuttuja, kaikkine hienoinne yksityiskohtineen blogissasi ;)
    Mukavaa juhannuksen jatkoa kokoperheelle!

    VastaaPoista