maanantai 11. heinäkuuta 2011

Sunnuntaireissu "Isolle Kirkolle"

Sunnuntai sujahti sukkelasti kun aamusta starttasimme Oonan kanssa humputtelureissulle Ikeaan. Reipas tyttö mukana ja hyvä mieli jäi kumpaisellekkin. Äiti tosin vähän olisi voinut (jälleen) tinkiä tuosta loppusummasta... Miun aarteeksi tällä kertaa osottautui myynnistä jo aikaa sitten poistettu sinkkilaatikko, jonka bongasin henkilökunnan käytöstä. Sain pulittaa siitä vielä euron, mutta aarre kuin aarre. Vähän tuon tapaisia haluaisin muutaman kipaleen lisää.

Tämä yksinäinen hyppäsi siis leivontamausteiden laatikoksi sekaiseen kaappiin vielä yönaikana..





Ja sit onkin keittiössä taas hassäkkä kun päätin muuttaa tuota "muuttuvaa näyttelyä" eli entinen hylly pois, pakkelointia, hiomista ja maalausta (oli jo pakko vähentää aiempia jälkiä). Sittemmin sirkkelöintiä, ruuvailua, ja leikkiä vatupassin kanssa. Tuohon pisteeseen pääsin. Nyt on keittiötasolle ja vaikkapa noille hyllylaudoillekin reissusta uusi kuosi myös odottelemassa.



Keittiöpöydän päädyistä toistaiseksi paikkansa otti nuo rottinkiset tuolit, joita olen jo muutaman kerran hypistellyt. Nyt sitten laskin löytäväni niille ainakin kolme sopivaa paikkaa talostamme, joten diplomaattisesti voin todeta että niitä ihan oikeasti tarvittiin:)

Niin, tulipahan käytyä! Nyt suunnittelin tekeväni yksi homma kerrallaan pois kaiken keskeneräisen ennen kuin alottelen yhtään mitään uutta, -Ennätin jo yhden vintinpuoliskon "siistimään" ja toinen saa huutia varmasti jo tällä viikolla. Aika tehdä taas inventaariota... 

Odottelemassa on vielä ikkunankarmeja, pari terassin "ristikkoa", listoja, tuolien maalausta.. aaaagh ja vaikka mitä! Ja näkisettepä kasvimaan!!! Taidan valaa betonin siihen päälle, -siis miten mikään ei kasva niin kauniin vehreästi kuin RikkaruohoT! <3

Touhukasta viikkoa kaikille! Säiden pitäisi sallia "rästihommalaistakin" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti