keskiviikko 3. elokuuta 2011

Takas jaloilleen

Onhan hurahtanut useampi tovi! Olette kyllä ihania kun jaksatte käydä seuraamassa vaikken oikein sydämellä ole ennättänyt paneutua "Kotiin".

Pari viikkoa meni pyöritellessä ajatusta uudesta kodista vanhassa talossa keskustan ulottumattomista. Ja tänään se sitten sinne meidän ulottumattomiin myös jäi. Tässä yritettään sulatella pettymystä ja totuttautua ajatukseen, että näinhän sen varmasti täytyi mennä, -niinhän!? Aikamoista, mutta jaloilleen sitä kuitenkin tipahti <3


Tilanteen hyvinä puolina voisi nähdä, että meillä on YKSIVÄRINEN sokkeli...tai ainakin se on käsitelty samalla sävyllä! Ja muutama muu juttu, jotka halusin saada valmiiksi ennen kuin arvioidaan. Onneksi tuokin tapaaminen jää nyt pois. Päätettiin tyttöjen kanssa sen kunniaksi paistaa sämpylöitä!!


Mie höpsö tosiaan jo odottelen syksyä ja hämärtyviä syysiltoja. Kantelin tyynyjä ylös kuistin nurkkaan jo kesän "jäljiltä" ja katselin vain ympärilleni. Tällä hetkellä ajatus istahtaa tuohon kuistin portaille lyhtyjen valoon tuntuu niin rakkalle, ettei minua sais tästä talosta pois kirveelläkään!


3 kommenttia:

  1. Henna, teillä upea talo ja pihapiiri, kyllä kelpaa asustella perheen kanssa <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti teillä! Eksyin tänne kun googlailin virkattujen mattojen kuvia :) Pitää selailla ajan kanssa paremmin. Nyt kiirehdittävä ennen saunaa vielä sisustamaan makuuhuonetta :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia ihanista ajatuksista! Kommentit ja palaute innostavat kovasti tarttumaan uusiin hommiin ja haasteisiin:)

    VastaaPoista