maanantai 8. elokuuta 2011

Reissuilua

Piristääkseni mieltä pitkän jännittelyn ja pettymyksenkin päätteeksi päätin lähteä veljeni perheen matkaan etelä-suomen reissulle lasten kanssa. Oliver jäi "matkalle" isovanhempien luokse Pieksämäelle ja Oonan ja Ennin kanssa sitten suunnattiin ensimmäisenä serenaan, nautiskeltiin hotelliaamiasta ja vieläpä moikattiin korkeasaaren eläimetkin. Ja tytöt nauttivat! -ja väsyivätkin!

reissulaiset korkeasaaressa

Iltalukemisiksi ostin matkalla Glorian kodin ja bongasin tuolta takakannnesta kannustalon mainoksen...Mietin tuossa, että pitäisikös sitä vielä tämän viikon aikana käväistä tuolla Kokkolan asuntomessuilla....??:) Jos ei sitä satavuotiasta meille löydy täältä Savonlinnasta niin vaihtoehdoiksi taitaa jäädä sitten tuon uuden rakennuttaminen. Toistaiseksi kuvien perusteella nuo kannustalon talot ovat miellyttäneet eniten.


Laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan jos löytyy kokemusta/ ajatuksia talopaketeista. Hirmu vähän tiedämme noista entuudeltaan ja aina puntaroidessa vaihtehtoja kuitenkin kallistun tuon "vanhan" puolelle. Mutta kuten eräs kaverini totesi kerran, voisihan sitä kokeilla kuinka vanhan näkököisen sitä saisi tehtyä uudesta...:)

1 kommentti:

  1. Me oltais käyty asuntomessuilla silloin, kun oltiin kaksin reissussa, mutta Kokkolassa ei ollut vapaita hotellihuoneita :( Enkä siinä helteessä halunnut mihinkään B&B-paikkaan :) Kyllä se talo teille vielä löytyy ja ihana on nykyinenkin!! -Iltsu-

    VastaaPoista