tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pois alta risut ja männynkävyt, -meillä siivotaan!



Viikko ennään matkaan (totta tosiaan olemme mieheni kanssa lähdossä etelään, -kahdestaan!)! Ja tässähän pitäisi ennättää tehdä yhtä sun toista. Aamulla ihan ensimmäisenä kannoin matot pihalle ja tässä kaiken muun touhun keskellä olen yrittänyt saada kotia kevätkuntoon.

Multanennoutajamme Roope onneksi pitää jalat sen verta tiukasti maassa, jottei suursiivouksesta pääse haaveilemaan, mutta imuroimpa kuitenkin ihan divaaneidenkin alta, eli aika huolellista työtä.

Kävimme koiranulkoilutusreissulla poimimassa pajunoksat (,jotka odottavat nyt koristelua) sekä tutustumassa lähimpään kukkakauppaa koko katraan kera. Myyjän onneksi tytöt löysivät ihanat kurakasat kaupan ulkopuolelta:)

Siivosinpa sitten alaeteisenkin, joka toimiii meillä "henkilökunnan" sisäänkäyntinä. Kirjaimellisesti voimme puhua kuraeteisestä ja jokainen äiti (olettaen, että lapsilla on yhtä luja side kura- ja mutalammikoihin kuin meillä) tietää mistä puhun! Tänää muistin jälleen kiittää pannuhuoneesta ja tästä eteistilasta.

Pois sai lähteä monen monta lyhtyä ja talven juttua. Tilalle lastenaarteita, uusia risuja sekä karahkoita. Omenapuun kukintaa odotellessa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti