maanantai 22. elokuuta 2011

Sieltä täältä..

Meillä pistettiin pienimuotoinen sairastupa pystyyn, -miekin taitaisin olla näin maanantaiaamuna jo ihan valmis unille:) Mutta kun en nettiä availlut loppuviikosta lainkaan ni pakkohan se on päästä päivittemään!

Viikonloppuna touhuttiin ja touhotettiin. Välittäjiä kävi arvioimassa taloamme eri kanteilta ja meidän tekemä tarjous uudesta kohteesta on otettu hyväksytysti vastaan! Hommaa riittää siis nyt ja varmasti pitkälle talveen:)



Lastenhuonetta olen ajatelut sävytellä vähän neutraaleimmilla väreillä. Viikonloppuna sain lattian viimeisteltyä. Listat, -joita siis ei ollut kaupassa- ovat saapuneet. Pitäisi hakea ja iskeä paikoilleen. Vaaleanpunainen seinä siis saa jonkin sävytetyn (ehkä) valkoisen pintaan...


 Rautalankainnostuksen aikaan ystäväni teki mielestäni edelleen aivan IHANAN "enni" kyltin:) Hyllyllä vartio pupuset ja poni, jospa he siirtyvät jo odotteleemaan uutta kotia <3 Ja tyttöjen viirit myös...


Uudessa kodissa Oliverikin voisi saada POIKIEN huoneen:) Kunhan nähdään kuinka asetetutaan...Ja edes JOS...Nykyinen koti lähtee myyntiin todennäköisesti parin viikon sisällä. Sitä ennen mieheni kanssa ladataan hetki akkuja ihan kaksin! Ja lomaillaan perheellä arkiaskareiden keskellä viikon verran. Voin jo kuvitella kuinka rankka syksyksystä ja talvesta on tulossa..

Oliver ja äitin tekemä nuttu<3

Mutta varmasti aivan IHANAA aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti