lauantai 10. syyskuuta 2011

Aurinkoisen sateista syysviikonloppua!

Meillä tapahtuu niin, etten tiedä mistä aloittaa...joskin sisustus on jäänyt muutamaan uuteen kukkaan ja melkoiseen määrään siivoamista. Eilen käytiin mummon kanssa pienessä, kauniissa Enonkoskelaisessa kukka -ja sekatavara- KODINHELMI Puodissa. Paljon olisi kaikkea ihanaa, mutta tällä kertaa täältä yksivuotis syntymäpäiväänsä viettäneestä kaupasta lähti matkaan pari uutta ruukkua..



Saman iltana kun sitten viimein saimme kotimme "nettiin" kävin hemmottelemassa itseäni ystäväni omistamassa Hiushoitola Barakissa. Sain hiuksiini pidennystä ja puolille öin laatuaikaa <3 Kiitos Erjalle ja "joustavalle työajalle". Harmittelen kovasti, ettei kyseisellä yrityksellä ole vielä nettisivuja, mutta aivan ehdottomasti jokaisen (ja sisustuksestakin nauttivien) tulisi käydä paikanpäällä!! Erittäin kaunis paikka, sisältäen kaupungin parhaat kampaajat!

Pelikausi on myöskin startannut...


Sen lisäksi, että mies "joutuu" juoksemaan talven jokaisen viikonlopun pelireissuilla, vaatiivat myös lapset omat pelinsä -ja nimenomaan isänsä kanssa! Eilen mailat hutkivat pihassa vielä pimeän aikaan. Jos maaleista hehkuttavat tytöt, niin on noihin poikiin varmasti koodattuna jokin sisäinen mailankäsitelytaito!

Käsitöitäkin, -kyllä. Joskin nyt on jo kaksi kesken. Yritin saada kummipojalle OminPikkuKätösin aikaiseksi jotain vähän monimutkaisempaa ristiäislahjaa, mutta jouduin jo pelin puolessa välissä toteamaan, etten viitsi kiireelä pilata. Mutta jotain sitten kuitenkin... Ja muutoin ostolahjaan tein sitten tuon ruskean korin matonkuteista.. Näillehän on aina käyttöä...Ainakin meillä.


Näin täällä porskutellaan vauhdilla etiäpäin. Kolme näyttöä on jo takana ja toivotaan, että hyvin käy <3 Nyt olen jo piristynyt haaveilemaan ja suunnittelemaan uutta kotiakin!

Iloista viikonvaihdetta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti